Acasa  » Servicii  » Alte servicii  »Anunt #766

Reparatii aparate tv si de uz casnic Otopeni

Accesari: 1142
Judet: Ilfov
Oras: Otopeni
Experienta acumulata de-a lungul a 21 de ani de activitate neîntrerupta in domeniul reparatiilor televizoarelor si a aparatelor electronice de uz casnic ne recomanda printre principalele firme de service in domeniu.

Tendinta a fost sa tinem permanent pasul cu evolutia tehnologiei si astfel am ajuns sa reparam fara dificultate televizoare de ultima generatie LCD, LED, PLASMA, dar si clasicele CRT-uri (cu tub catodic).

Avem acces permanent la documentatii si la piese de schimb, ceea ce ne ajuta sa reparam la nivel de componenta orice tip si model de televizor PLASMA, LCD, LED sau CRT (tub catodic).

În masura disponibilitatii pe stoc a pieselor de schimb, reparatia se executa in timp foarte scurt.

Asigurandu-va de profesionalismul interven?iei noastre, acordam lucrarii respective garantie pâna la un an de zile, indiferent de tipul aparatului reparat (LED, LCD, CRT sau PLASMA).

Daca locuiti în Otopeni sau în apropiere si aveti probleme cu televizorul, va asteptam la atelierul service din str. Sofia nr. 34, Otopeni

Echipa noastra executa reparatii pentru orice tip si orice model de televizoare ale producatorilor consacrati

Toma Gigel

Utilizator de la: Jul 18, 2013
Vezi toate »

07********Arata telefonul

Anunturi Similare

Mergi sus
www.mallro.ro Anunturi gratuite din Romania foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici..