www.mallro.ro Anunturi gratuite din Romania foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici..
Acasa  » Vanzari Imobiliare  » Case, Vile  »Anunt #60169
125.000,00€

De vanzare, afacere la cheie

Accesari: 2457
Judet: Valcea
Oras: Brezoi
Suprafata teren: 8.832 mp
Suprafata utila: 396 mp.
Numar de camere: 7
Terase: 4
Pensiune (complex de cladiri) situata pe Valea Lotrului la soseaua principala (DN7A) ce leaga Valea Oltului de Transalpina, in orasul Brezoi. Terenul are o suprafata totala de 8.832 mp iar constructiile aflate pe teren, respectiv corp principal pensiune, corp cu destinatie de sala de mese si corp cu destinatie de locuinta au o suprafata totala utila de 396 mp.
Toate cladirile sunt pe structura de lemn si sunt construite in anul 2008.
Proprietatea este racordata la retea de distributie a energiei electrice, este alimentata din reteaua publica de apa si este legata la sistemul de canalizare.
Pensiunea are regim de inaltime P+1 si este formata din 6 camere complet mobilate si utilate, cu baie proprie si o bucatarie complet utilata, avand o suprafata utila de 127mp pe nivel.
Cladirea cu destinatie sala de mese/sala de recreere/conferinta are o suprafata utila de 87mp, este mobilata si utilata si are grup sanitar.
Corpul auxiliar, cu destinatie de locuinta, ce poate fi folosita de administrator, are o suprafata utila de 55 mp, este compus din doua camere si baie, complet mobilate si utilate.
In curte exista si un corp compus din doua foisoare: unul mobilat cu mese si scaune, iar cel de-al doilea cu soba de gatit cu plita gratar si cuptor pizza.
Terenul, cladirile si afacerea se afla in proprietatea unor persoane fizice, sunt inscrise in cartea funciara, sunt libere de sarcini sau servituti si nu fac obiectul niciunui litigiu. Nu exista datorii catre Bugetul de Stat sau orice alta entitate juridica.
Facilitati
Bucatarie mobilata
Mobilat complet
Gresie si faianta in bai
Loc de parcare
Izolare termica

Conacul Vultureasa

User since: Jun 18, 2012
See all ads »

07********Arata telefonul
Email

Anunturi Similare

Go to top